Palvelut

  • Vastaanotto
  • Urheilupsykologipalvelut
  • Psyykkinen valmennus, suorituskykyvalmennus
  • Psykologin konsultaatio, mielen hyvinvointi, stressinhallinta
  • Koulutukset, työpajat, luennot ja puheet

Lue tästä lisää

https://www.fysios.fi/fysios-plus/tyokaluja-mielen-hyvinvointiin-ja-lisaa-suorituskykya-urheilupsykologin-vastaanotolta-myos-muille-kuin-urheilijoille

Olen koulutukseltani psykologian maisteri, laillistettu psykologi ja tietoisuustaitolähtöinen kognitiivinen käyttäytymisterapeutti. Olen myös psykologiliiton sertifioima liikunta- ja urheilupsykologi, psyykkinen valmentaja sekä mindfulness-ohjaaja.

Otan vastaan yksityisasiakkaita Helsingin keskustassa sekä Kirkkonummen keskustassa. Tarjoan tietoisuustaitolähtöistä kognitiivista käyttäytymisterapeuttista keskustelutukea sekä yksilövalmennusta tietoisuustaitopohjaisilla kolmannen aallon kognitiivisilla lähestymistavoilla.

Käyttämääni menetelmiin kuuluvia kolmannen aallon kognitiivisia terapioita ovat MBCT eli Mindfulness lähtöinen kognitiivinen terapia,  HOT eli hyväksymis- ja omistautumisterapia sekä CFT eli myötätuntosuuntautunut terapia.

Menetelmiä voi soveltaa muun muassa työhyvinvointiin ja stressinhallintaan, yleiseen ahdistuneisuuteen ja masennukseen, jännityksiin ja pelkoihin.

Tietoisuustaitopohjainen psyykkinen valmennus keskittyy psyykkisen joustavuuden lisäämiseen. Sillä on merkitystä työkykyyn, yleiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen, suoritusten parantamiseen ja sosiaalisiin suhteisiin.

Asiakkaitani ovat työssäkäyvät, opiskelijat, urheilijat, valmentajat, esiintyjät eli ihan kaikenlaiset ihmiset. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja suorituskyvyn parantamisesta.

Luennoin yrityksille, yhteisöille ja urheiluseuroille tietoisuustaitopohjaisten menetelmien soveltamisesta työssä jaksamiseen, hankalien tilanteiden ja asiakkaiden kohtaamiseen sekä esiintymis- ja suoritusjännitykseen ja suorituksen parantamiseen.

Katso tulevat luennot Tapahtumat-osiosta tai tilaa oma luento.

Työssäni noudatan psykologien ammattieettisiä sääntöjä.

Tiedustelut anna.andersen@yahoo.com

0400-447120

Ajanvaraus Kirkkonummelle http://www.fysios.fi ja Helsinkiin http://www.komppi.net ja http://www.terveystalo.com tai anna.andersen@yahoo.com

Pääset lukemaan blogiani tietoisuustaitoon liittyvistä aiheista näiden sivujen home- valikosta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s